След като няколко пъти концертите му бяха отлагани, Георги Христов отново

...
След като няколко пъти концертите му бяха отлагани, Георги Христов отново
Коментари Харесай

Георги Христов: Лишиха ме от това да живея. Държавата помогна на ресторантьори и таксиджии, но не и на нас

След като няколко пъти концертите му бяха отлагани, Георги Христов още веднъж приготвя огромно събитие в зала 1 на НДК. Концертът ще бъде с по-различна стратегия на 10 ноември. Освен неговата група " Черно и бяло “, специфичен посетител ще бъде Нели Рангелова.

В " Тази неделя " по bTV актьорът споделя, че новата му ария " Предатели – играещи другари... “ изцяло разказва ежедневните обстановки.

" Заобиколени сме от долнопробност от бездарие. Можещият  човек стои настрана, той не е безочлив “.

" Пандемията и войната открадна 3 години от живота. Всичките тези забрани, с които живеехме, не помниха културата и изкуството, което е тъпо. Лишиха ме от живота де факто. Никой не намерения за нас. Държавата ни захвърли на боклука. Помислиха за ресторантьори и таксиметрови водачи, само че не и за нас. "

Признава, че съвсем постоянно е бил самичък, само че едвам преди 5 години се е почувствал уединен. Майка му е живеела неговия живот, за нея той приказва изпълнен с страсти. Най-важния урок, който тя му дава е да бъде подобен какъвто е, " да не се трансформирам, да не отстъпвам себе си, без, несъмнено, да преча на другите “.

Артистът приказва за една единствена обич, която не му изневерява през годините – музиката - " Женен съм за песента “.

За специфичния си режим дебело акцентира: " Пия алкохол с връх лед, единствено газирана вода, зимата вървя разгърден. Колкото повече робуваш на нещо, то става по-нежно и е по-склонно на болести “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР